• Home
  • Jouw vraag
  • Hoe vertel ik het verhaal van mijn onderneming? Wat is ons verhaal?

Hoe vertel ik het verhaal van mijn onderneming? Wat is ons verhaal?

Wat is het verhaal van jouw onderneming? Wat drijft je als ondernemer, hoe kun jij het verschil maken voor je klanten? Dat is vaak nog best lastig onder woorden te brengen. Jij zit er dag in dag uit middenin en voor jou is het waarschijnlijk volstrekt logisch. Maar voor iemand die voor het eerst op je website komt, is het niet zo vanzelfsprekend.
Hoe vertel je het verhaal van je onderneming op een manier dat de bezoeker ook snapt waar je kracht en passie inzitten? Hoe krijg je die drive van jou en je medewerkers helder over het voetlicht? En hoe verwoord je dat zonder in clichés te vervallen. Jong, dynamisch, betrokken, gepassioneerd, ambachtelijk: het klinkt goed, maar zegt eigenlijk weinig zonder context. Bovendien zijn er nog duizenden andere bedrijven die jong, dynamisch, gepassioneerd en ambachtelijk zijn. Jouw verhaal is een uniek en onderscheidend verhaal dat recht doet aan waar je echt goed in bent. Dast verhaal verdient het om verteld te worden.
“Wat jullie ‘gewoon’ vinden is nou precies wat jullie bijzonder maakt”

Unieke kracht

Het verhaal van je bedrijf zit in de geschiedenis, de successen en mislukkingen, in de medewerkers, klanten en partners. Dat samen heeft jouw bedrijf gemaakt tot wat het nu is. De keuzes die je gemaakt hebt, vormen de kracht van je organisatie en je visie en passie. Daaruit blijkt waar jouw bedrijf goed in is en wat het als organisatie uniek maakt. Bij Identiteit noemen wij dat de unieke kracht van jouw bedrijf.

Gewoon is bijzonder

Wij geloven – of misschien nog wel beter: wij wéten – dat de unieke kracht van iedere organisatie de beste basis is voor het (merk)verhaal. Daarin zitten de waarden, kwaliteiten, ambitie en passie van de organisatie. Die spreken ook uit het gedrag van iedere medewerker, elke e-mail die verstuurd wordt en elk telefoongesprek met klanten, prospects, leveranciers en partners. In andere woorden: wat jullie gewoon vinden, is wat jullie bijzonder maakt! Juist in de alledaagse zaken en processen openbaart zich de kern van jullie organisatie. Door die kern boven tafel te krijgen en uit te dragen, vertel je het echte verhaal van jouw organisatie. Dat is waar Identiteit je graag en goed mee helpt.

Studio voor vormgeving en
merkidentiteit

Contact

Bloemheuvellaan 43
7322 JB Apeldoorn

Neem contact op

  • 06 39 75 15 64
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klantwaardering: 9.7

22 reviews Bekijk alle reviews

© Identiteit & Media. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Sitemap