• Home
  • Jouw vraag
  • Hoe zorg ik voor de juiste uitstraling op mijn website?

Hoe zorg ik voor de juiste uitstraling op mijn website?

Een goede website is meer dan mooie kleuren en een contactbutton

Als de unieke kracht van je organisatie niet overal in doorklinkt, doe je jezelf te kort. Je onderscheidt je namelijk niet met wat je doet, maar met wie je bent. Websitebezoekers worden pas klanten als ze zich kunnen identificeren met jouw merk. Als ze zich herkennen in tekst, beeld en gevoel. Als die drie kloppen met wie je bent, heb je een goede merkuitstraling.
“Je hoeft jezelf niet op de borst te kloppen hoe goed je bent, maar je wil wel laten zien dat je je vak verstaat en weet wat klanten beweegt.”

Het vinden van de unieke kracht

Het zien van je eigen kracht is heel lastig, omdat je er middenin zit. Een vis weet niet hoe water eruitziet. Je unieke kracht ligt verborgen onder de dagelijkse realiteit. Maar juist die onder het oppervlak verborgen kracht, heeft meer toegevoegde waarde dan je product of dienst. Op die unieke kracht bouw je langdurige relaties. Die kracht maakt jouw merk uniek.

Samen de essentie van je merk bepalen

Samen bepalen we de essentie van je organisatie en merk, de merkpersoonlijkheid die daarbij past en de merkfilosofie. Deze zijn bepalend voor het gevoel van je website. Wat ook belangrijk is: het doel van de site. Die heeft implicaties voor de functionaliteit en de user experience. Wil je vooral een webshop gericht op directe verkoop of wil je verbinding maken met klanten en hen verleiden contact met je op te nemen? Is het doel bepaald, dan leggen we hier het eerlijke verhaal bovenop, met de juiste vormen, kleuren en symbolen. Zo krijg je een perfect kloppende site mét de juiste merkuitstraling. Als alle facetten op elkaar zijn afgestemd en uitstralen wie je echt bent, is je website een heel krachtige tool om jouw merkverhaal te vertellen.

Studio voor vormgeving en
merkidentiteit

Contact

Bloemheuvellaan 43
7322 JB Apeldoorn

Neem contact op

  • 06 39 75 15 64
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klantwaardering: 9.7

22 reviews Bekijk alle reviews

© Identiteit & Media. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Sitemap