Ik wil een sterk merk, waar moet ik beginnen?

Waar moet je beginnen?

Of je nu een fantastisch nieuw product hebt, een kansrijke nieuwe doelgroep hebt gevonden of van je huidige product écht een merk wilt maken, het is belangrijk om je merk sterk in de markt te positioneren. Maar hoe zet je zoiets in gang?
“Wij zijn hét merkenbureau uit Apeldoorn en helpen jouw merk succesvol in de markt te zetten!”

Vertel wie jullie zijn

Jullie bedrijf is namelijk niet (alleen) bijzonder door wat jullie doen, maar door wie jullie zijn. Door in te zoomen op het karakter van het bedrijf, de cultuur, de geschiedenis en het leiderschap, wordt de echte onderscheidende kracht zichtbaar. Want in het enthousiasme, de motivatie en de persoonlijkheid van de mensen ligt het merkverhaal verscholen. Dat is het verhaal wat verteld moet worden, het begin van een sterk merk.

Eerst naar binnen

De eerste stap in het creëren van een sterk merk is dus de blik naar binnen. Samen met jou op zoek naar de kern van de organisatie. Daar vinden we precies wat jouw organisatie nu zo bijzonder maakt: jullie unieke verhaal. Een verhaal dat onherroepelijk klanten weet aan te trekken en medewerkers weet te inspireren. In iedere organisatie ligt een geheime waarheid verscholen. Door deze te vinden en als basis te gebruiken voor je merkstrategie geef je jouw merk de beste start denkbaar.

Studio voor vormgeving en
merkidentiteit

Contact

Bloemheuvellaan 43
7322 JB Apeldoorn

Neem contact op

  • 06 39 75 15 64
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klantwaardering: 9.7

22 reviews Bekijk alle reviews

© Identiteit & Media. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Sitemap