• Home
  • Jouw vraag
  • Welke middelen kan ik inzetten om klanten beter te bereiken?

Welke middelen kan ik inzetten om klanten beter te bereiken?

Wat is de basis van effectieve marketing?

Marketing is de verzamelnaam voor die activiteiten die ervoor zorgen dat een bepaald product of bepaalde dienst bij zoveel mogelijk klanten bekend wordt zodat dat leidt tot zoveel mogelijk verkopen. Dat is één definitie van marketing. Een andere is: marketing is alles wat een bedrijf doet om de verkoop van producten of diensten te bevorderen. Dat betekent dus dat er heel veel activiteiten en middelen vallen onder de categorie marketing. Welke zijn de beste, die het beste passen bij jouw bedrijf, markt, mogelijkheden, voorkeuren en budget? En hoe combineer je middelen op een effectieve manier zodat ze elkaar versterken en jouw omzet een extra stimulans geven?
“Hoe consistenter en consequenter, hoe sterker je merk wordt.”

Welke marketingmiddelen leveren jou het meeste op?

Er is een overvloed aan middelen en activiteiten die je kunt inzetten om klanten te trekken en omzet te genereren. Wat voor jou het beste is, hangt sterk af van jouw markt, doelgroep, aanbod en budget. Bovendien heeft het ook te maken met je persoonlijke voorkeuren: waar voel jij je het prettigste bij? Een ding is zeker: de basis is een goede website. Zonder website is effectieve marketing nauwelijks mogelijk.

Een converterende website

Bij het ontwikkelen van een nieuwe marketingstrategie, beginnen we bij de website. Je hebt immers een platform nodig, waar de belangrijkste informatie over je bedrijf bij elkaar staat. Overzichtelijk en elkaar aanvullend. Een platform dat leads genereert, terwijl jij en je mensen aan het werk zijn. Klanten bedienen, nieuwe producten of diensten ontwikkelen, processen stroomlijnen, hr-activiteiten, enzovoort. Een converterende website genereert leads of directe verkopen. Veel website zijn echter uitsluitend informatief. Dat heeft ook zijn functie, maar het is een gemiste kans. Een effectieve website zet bezoekers aan tot actie: contact opnemen, informatie aanvragen of een bestelling plaatsen. Kortom de conversie van bezoeker naar klant.

Studio voor vormgeving en
merkidentiteit

Contact

Bloemheuvellaan 43
7322 JB Apeldoorn

Neem contact op

  • 06 39 75 15 64
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klantwaardering: 9.7

22 reviews Bekijk alle reviews

© Identiteit & Media. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Sitemap