Wat kan Identiteit voor mij betekenen?

Een reclamebureau van merkenbouwers in Apeldoorn en Rijssen. Dat zijn we!

Reclamebureaus zijn er in alle soorten en maten. Grafische bureaus, webbureaus, marketingbureaus. Allemaal hebben ze hun eigen specialiteit. Bij Identiteit zijn we net even anders. Wij zijn een reclamebureau in Apeldoorn dat sterke merken bouwt. Bij ons vind je daarom échte vakidioten op het gebied van branding.
“Wij zijn hét merkenbureau uit jouw regio. Anders dan anderen. Gelukkig maar!”
Identiteit is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en uitbouwen van merken. We helpen jou om je verhalen te ontdekken, te ontrafelen, te visualiseren en onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroepen. We denken mee en werken hard aan jouw succes. Als reclamebureau en websitebouwer werken we voor bedrijven in de regio Apeldoorn-Enschede en ver daarbuiten. We bouwen aan nationale en internationale merken. Dat doen we anders dan andere reclamebureau en dat verklaart voor een belangrijk deel ons succes.

Onze aanpak. Anders dan andere reclamebureaus uit Apeldoorn

Een logo, website of brochure is in onze visie nooit een losstaande uiting. Wij zien communicatie en marketing altijd als een consistent geheel. Zo bouwen we ook sterke merken op, samen met de ondernemer. We kijken naar de markt waarin je actief bent, naar jouw doelgroepen en hun wensen, en naar het echte verhaal en de identiteit van jou en je onderneming. Op het raakvlak van deze drie elementen markt, doelgroep, identiteit, bouwen we aan je merk. Daar is de perfecte combinatie te vinden van jouw unieke kracht, de behoefte van de doelgroepen en het onderscheidend vermogen in de markt. Wij gaan altijd op zoek naar die unieke combinatie, zodat we jouw merk in de markt kunnen zetten op een manier die opvalt, eigen is en dicht bij jezelf ligt. Wij geloven er namelijk heilig in, dat je mensen alleen echt kan raken, als wanneer je dicht bij jezelf blijft.

Wat maakt dat anders dan een ander reclamebureau?

Wij gaan altijd grondig te werk. Wij bouwen merken die staan als huizen. Dat kan alleen op een stevig fundament. Dus gaan we in gesprek over jouw doelen, ambitie en visie. We maken in overleg strategische keuzes, adviseren over de beste positionering van je merk en zorgen voor doorvertaling naar logo, huisstijl en campagnes die passen bij jouw identiteit. Ons doel is bereikt als jij jouw doelstellingen behaalt. De verantwoordelijkheid voor het succes delen we samen. Je mag van ons pro-actieve, professionele ondersteuning en gedegen advies verwachten. En reken erop dat we keihard werken voor je. Ook dat is misschien het verschil met de reclamebureaus uit het westen van het land. We dóen liever dan dat we maar blijven praten.

Studio voor vormgeving en
merkidentiteit

Contact

Bloemheuvellaan 43
7322 JB Apeldoorn

Neem contact op

  • 06 39 75 15 64
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klantwaardering: 9.7

22 reviews Bekijk alle reviews

© Identiteit & Media. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Sitemap