Straalt mijn huisstijl wel uit wat we echt doen?

Wat wil je uitstralen en wat is je doelgroep?

Een bedrijf beginnen, je doet het niet zomaar even. Stiekem komt er een hoop bij kijken. De Kamer van Koophandel, je verzekeringsmaatschappij, de bedrijfsmakelaar; ze vragen allemaal om concrete antwoorden. Is het vervolgens tijd voor een nieuw logo? Dan mag je het bij ons helemaal uit handen geven. Vertel ons wie je bent en wat je gaat doen, wat je mooi vindt en waar je een enorme hekel aan hebt. Dan maken wij een sterk logo voor je. Zo eentje die je nooit zelf had kunnen bedenken en die je apentrots overal laat zien. Lekker toch?

“Een logo is de kortst mogelijke samenvatting van een bedrijf”

De uitstraling van jouw huisstijl

Je huisstijl is bepalend voor de uitstraling van je bedrijf. Deze stijl komt telkens terug en moet dus perfect aansluiten bij je bedrijf. Wat wil je uitstralen? Welk lettertype past daarbij en wat doe je met het beeldmateriaal? Maak je gebruik van stockfoto’s of schakel je een fotograaf in? Dit zijn allemaal vragen die komen kijken bij het laten ontwikkelen van een huisstijl.

Restyle bestaand logo

Heb je al een poosje een bedrijf en ben je toe aan een frisse look? Dan kan een nieuw logo ook voor jou een goed idee zijn. We zorgen ervoor dat je logo weer van deze tijd is en toch herkenbaar blijft. Ook kunnen we andere huisstijl middelen voor je maken zoals bijvoorbeeld een folder, flyer, stickers, autobelettering of een website.

Wees altijd professioneel

Het grootste compliment dat je van een klant kunt krijgen, is dat hij je een echte "professional" noemt. Het is absoluut niet interessant of hij je aardig vindt: hij moet je respecteren. Klanten kopen niet bij je omdat ze je aardig vinden, maar omdat ze bereid zijn je te vertrouwen. Professioneel zijn is niet één ding, maar drie: het is wat je doet, het is wat je zegt en het is hoe je jezelf presenteert.

Studio voor vormgeving en
merkidentiteit

Contact

Bloemheuvellaan 43
7322 JB Apeldoorn

Neem contact op

  • 06 39 75 15 64
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klantwaardering: 9.7

22 reviews Bekijk alle reviews

© Identiteit & Media. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Sitemap