Diensten

Huisstijlen

Jullie merkidentiteit zetten wij om naar een ontwerp in beeld en kleur. Duidelijk, eenvoud, efficiënt, mooi en het maken van indruk zijn daarbij onze uitgangspunten. De huisstijl is de visuele identiteit van het bedrijf. Wij ontwerpen jullie logo, de visitekaartjes, brochures en website zo dat ze volledig op elkaar afgestemd zijn. Dit zorgt voor herkenning, naamsbekendheid en vertrouwen. Een goede huisstijl ondersteunt jullie met het opbouwen van een goede relatie met uw (potentiële) klanten.

Websites

Jullie website is het visitekaartje van nu. Een bezoek aan uw website door potentiële klanten is een belangrijk contactmoment. Een website, met aandacht ontworpen, is een fundamenteel onderdeel van jullie bedrijf. Wij zorgen voor een optimale wisselwerking tussen vorm, gebruiksgemak en vindbaarheid. Jullie website wordt met zorg samengesteld waarin jullie visuele identiteit en boodschap leidend zijn. Wij begrijpen als geen ander dat een professionele website een cruciale factor is voor een succesvol bedrijf.

Marketing

Online- en offline marketing zijn er om aan de wereld te laten zien wat uw dienst of product kan betekenen voor uw klanten. Het vergroot jullie naamsbekendheid, versterkt jullie merkidentiteit, zorgt voor vertrouwen en tot verkopen. Wij helpen onze klanten met het vergroten van hun online zichtbaarheid. Dankzij een goed marketingplan en de juiste uitvoering bereiken wij het gewenste resultaat. Potentiële klanten aantrekken, te informeren en hun te ondersteunen om uw dienst of product aan te schaffen.

Drukwerk

Drukwerk is een krachtig communicatiemiddel. Dit wordt weleens vergeten door alle online communicatie. Door het gebruik van de juiste ingrediënten draagt drukwerk bij aan jullie merkidentiteit en zichtbaarheid. Wij zijn jullie aanspreekpunt voor al het drukwerk. Het doel, de boodschap en de huisstijl laten wij op een krachtige manier terugkomen in de grafische vormgeving. Het resultaat is drukwerk dat doeltreffend en overeenkomend is met de bedrijfsidentiteit.

Signing

Signing kan ingezet worden om jullie merkidentiteit visueel te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan jullie bedrijfsnaam op het pand, promotiemateriaal of borden in jullie winkel om een promotie een boost te geven. Signing is overal aanwezig in allerlei hoedanigheden: groot, klein, binnen, buiten, opvallend of bescheiden. Wij ontwerpen jullie sign en realiseren het tot een fysiek product. Jullie organisatie en/of boodschap is in een oogopslag herkenbaar en zichtbaar voor iedere voorbijganger.

Studio voor vormgeving en
merkidentiteit

Contact

Rijssen
Argonstraat 5
7463 PD Rijssen

Apeldoorn
Platinastraat 3
7334 BD Apeldoorn

Neem contact op

  • 0548 76 00 19
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klantwaardering: 9.7

21 reviews Bekijk alle reviews

© Identiteit & Media. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Sitemap