Diensten

Huisstijlen

Jullie merkidentiteit zetten wij om naar een ontwerp in beeld en kleur. Duidelijk, eenvoud, efficiënt, mooi en het maken van indruk zijn daarbij onze uitgangspunten. De huisstijl is de visuele identiteit van het bedrijf. Wij ontwerpen jullie logo, de visitekaartjes, brochures en website zo dat ze volledig op elkaar afgestemd zijn. Dit zorgt voor herkenning, naamsbekendheid en vertrouwen. Een goede huisstijl ondersteunt jullie met het opbouwen van een goede relatie met uw (potentiële) klanten.

Websites

Jullie website is het visitekaartje van nu. Een bezoek aan uw website door potentiële klanten is een belangrijk contactmoment. Een website, met aandacht ontworpen, is een fundamenteel onderdeel van jullie bedrijf. Wij zorgen voor een optimale wisselwerking tussen vorm, gebruiksgemak en vindbaarheid. Jullie website wordt met zorg samengesteld waarin jullie visuele identiteit en boodschap leidend zijn. Wij begrijpen als geen ander dat een professionele website een cruciale factor is voor een succesvol bedrijf.

Marketing

Online- en offline marketing zijn er om aan de wereld te laten zien wat uw dienst of product kan betekenen voor uw klanten. Het vergroot jullie naamsbekendheid, versterkt jullie merkidentiteit, zorgt voor vertrouwen en tot verkopen. Wij helpen onze klanten met het vergroten van hun online zichtbaarheid. Dankzij een goed marketingplan en de juiste uitvoering bereiken wij het gewenste resultaat. Potentiële klanten aantrekken, te informeren en hun te ondersteunen om uw dienst of product aan te schaffen.

Drukwerk

Drukwerk is een krachtig communicatiemiddel. Dit wordt weleens vergeten door alle online communicatie. Door het gebruik van de juiste ingrediënten draagt drukwerk bij aan jullie merkidentiteit en zichtbaarheid. Wij zijn jullie aanspreekpunt voor al het drukwerk. Het doel, de boodschap en de huisstijl laten wij op een krachtige manier terugkomen in de grafische vormgeving. Het resultaat is drukwerk dat doeltreffend en overeenkomend is met de bedrijfsidentiteit.

Interieur

Het interieur is het visitekaartje van jouw bedrijf. De gebruiker is dé inspiratiebron voor het interieur. Een prettige omgeving is belangrijk. Identiteit weet als geen ander een interieur te creëren dat klopt met jouw visie. Identiteit kan interieuradvies geven op gebied van kleur, inrichting, verlichting en akoestiek. In onze interieurontwerpen kiezen wij vaak voor maatwerk meubels. Laat je inspireren door de maatwerk meubels die wij als onderdeel van het interieur hebben ontworpen.

Studio voor vormgeving en
merkidentiteit

Contact

Bloemheuvellaan 43
7322 JB Apeldoorn

Neem contact op

  • 06 39 75 15 64
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klantwaardering: 9.7

22 reviews Bekijk alle reviews

© Identiteit & Media. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Sitemap