Onze aanpak

Identiteit & Media is een verrassende combinatie van esthetiek en techniek. Bij Identiteit werken we 'nieuw', volgens de formule van Society 3.0. In steeds wisselende combinaties van professionals met de voor het project benodigde vaardigheden. De combinaties vloeien dus voort uit de vraag. De constante is altijd Identiteit.

Wat we doen

Wij hebben een focus op het ontwerpen en bouwen van een optimale digitale gebruikerservaring.

Online

Websites / webwinkels

Uniek en op maat gemaakt: dat staat bij al onze websites en webwinkels voorop. Steeds weer zorgen we daarbij voor een optimale wisselwerking tussen vorm, gebruiksgemak en vindbaarheid (SEO). En uiteraard maken wij uw website responsive, zodat hij zich steeds aanpast aan het apparaat waarop de gebruiker de website bekijkt. Desktop, tablet of smartphone: elk device wordt in een andere context gebruikt. Identiteit denkt met u mee.

Online marketing

Zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA), social media en Facebook advertising: wij zijn gek op online op online effect. Resultaatgericht, creatief en out of the box zijn daarbij kernwoorden.

Mobiele - en webapplicaties

Heeft u een briljant idee voor een app, een mobiele applicatie of een webapplicatie? Identiteit & Media maakt van dit idee realiteit. Van functioneel ontwerp (FO) tot realisatie: wij denken strategisch mee, ontwerpen én realiseren.

Offline

Drukwerk

Identiteit & Media is uw partner voor ontwerp en vormgeving. We verzorgen het ontwerp van uw logo, huisstijl, flyers, brochures, visitekaartjes, briefpapier en meer. Maar tevens kunnen we u het drukwerk leveren. U heeft er dus geen omkijken meer naar: één aanspreekpunt voor al uw externe communicaties.

Logo’s / huisstijlen

Een logo is niet zomaar een ontwerp. Het is de kortst mogelijke samenvatting van een organisatie, het bedrijf in een oogopslag. In het verlengde daarvan ligt de huisstijl, de tweede visuele bouwsteen voor uw merk. Identiteit & Media zet uw kernwaarden om in unieke en tot de verbeelding sprekende ontwerpen.

Magazines / brochures

Door alle online communicatie wordt de kracht van een eigen magazine nog wel eens vergeten. Een magazine of brochure met de juiste ingrediënten wordt namelijk niet als reclame gezien, maar als prettig communicatiemiddel. Identiteit & Media verzorgt tijdschriftontwerpen die uw doelgroep prikkelen en tot actie aanzetten.

Gradus Wessels

"Identiteit is een echte 'partner in business', ze voeren niet alleen opdrachten uit maar denken ook mee met de klant."
Wessels Wonen

Hoe we dat doen

Eenvoud is kenmerkend voor het werk van Identiteit & Media. Mooie dingen maken en het simpel houden. Met als motto minder is meer en een extreem gevoel voor detail. En niet alleen wij denken er zo over.

#Ontdekken

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom starten we na #definiëren met het opzetten van een Functioneel Ontwerp (FO), dat stap voor stap laat zien hoe een gebruiker door de toekomstige website of applicatie 'klikt'. In het FO ontdekken we samen met u precies hoe uw oplossing eruit gaat zien.

#Definiëren

Als ondernemer wilt u niets liever dan uw doelgroep bereiken. U moet daarom weten naar welke informatie uw doelgroep op zoek is én die informatie ook bieden. Daarom luisteren wij naar uw verhaal, naar uw wensen en naar de wensen van uw klanten. Aan de hand van wat we zien, horen en ervaren definiëren we de voor u perfecte oplossing.

#Creëren

Nu gaan we aan het werk met het 'smoelwerk', het design waarin onze creativiteit en uw smaak samenkomen. Zoals al eerder gezegd hebben wij daarbij een extreem gevoel voor detail en is ons motto 'minder is meer'.

#Samenwerken

Bij Identiteit werken we in steeds wisselende combinaties van professionals met de voor uw project benodigde vaardigheden. Een tekstschrijver, een fotograaf, een webontwikkelaar of een online strateeg: wij schakelen de mensen voor u in.

#Leveren

Door samen te werken met de voor uw project juiste mensen levert Identiteit & Media precies dát eindproduct dat u voor ogen had.

#Overtreffen

Aan verwachtingen moet je niet voldoen, je moet ze overtreffen! Wij zijn daarom pas tevreden wanneer u dat ook voor honderd procent bent. Heeft u aanpassingen? Die nemen wij aan het einde van uw project dan ook graag nog mee.

Klantbeoordelingen

Streeft u ook naar hogere klanttevredenheid, een perfect (online) reputatie en stijgende verkoopresultaten? Dit realiseren wij door betrouwbare reviews te verzamelen, controleren én publiceren d.m.v. het klantbeoordelingssysteem van The Feedback Company.
In samenwerking met Google delen wij zo alle verzamelde reviews via Google AdWords en Google Shopping. Graag nodigen wij u uit om zelf de voordelen van een klantbeoordelingssysteem te ervaren met onze gratis en vrijblijvende proefperiode. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Samenwerken?

Neem contact met ons op

Ontdek ons werk

Bekijk onze projecten
Klantwaardering: 10.0 11 reviews
Bekijk alle reviews